Çanakkale Şehitlik Turu, Şehitlik Gezisi, Çanakkale Şehitlikleri, Çanakkale Turu

Test Footer

Çanakkale Şehitlik Turu

by Unknown , at 02:55 , has 0 yorum

Çanakkale Şehitlik Turu

Çanakkale Şehitlik Turu; nasıl ulaşım sağlanır, nereleri gezilir, katılım nasıl olur, hangi günler var, ücreti ne kadar, tüm detaylarıyla Çanakkale Şehitlik Turu.

Çanakkale'ye Ulaşım Nasıl Sağlanır

Çanakkale Havaalanı genişletme faaliyetleri başlanana kadar İstanbul - Çanakkale , Ankara - Çanakkale uçuşları var olmakla birlikte uçak ile ulaşım sağlanabiliyordu. Ancak şu an genişletme çalışmaları devam etmekte olduğundan ulaşım sağlanamamaktadır.

Deniz yolu ile ulaşım ise ancak yakın bir noktaya; örneğin İstanbul'dan gelecekler için Bandırma Feribotu ile Bandırma'ya gelip sonra Çanakkale'ye; kara yolu ile ulaşım sağlanabilir.

Demiryolu ulaşımı da olmadığı için geriye sadece kara yolu ulaşım seçeneğimiz kalmaktadır. Çanakkale'nin İstanbul, Bursa, İzmir gibi büyük kentlerimize yaklaşık aynı mesafede bulunması bir avantajdır. Hangi ilden geliyorsanız Çanakkale Şehitlik Kaç Km sorgulaması yapabilirsiniz. Kelimeye tıkladığınızda sorgulama listesi açılacaktır.

Çanakkale Şehitlik Turu'nda Nereler Gezilir

Gezi güzergahı şu şekilde sıralanmaktadır;

Kilitbahir Köyü ve Kalesi, Namazgah Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası ve Seyit Onbaşı Anıtı, Havuzlar Şehitliği, Soğanlıdere Sargı Yeri Şehitliği, Şahindere Sargı Yeri Şehitliği, Gerçek Şehitlik, Çanakkale Şehitler Abidesi ; Türk Bahçesi, Yaralı Asker Anıtı, Mustafa Kemal Çanakkale’de Anıtı, Sembolik Şehit Kabirleri, Tören Alanı, Çanakkale Şehitler Abidesi, Yazıtlar, Ertuğrul Koyu; Yahya Çavuş Anıtı, Ertuğrul Koyu Şehitliği, Ertuğrul Tabyaları, İngiliz Anıtı, Alçıtepe Salim Mutlu Müzesi, Öğle Yemeği ( Çorba-Köfte-Pilav-Salata-Ayran ), Anzac Koyu ve Tören Alanı, Mehmetçiğe Derin Saygı Anıtı, Kanlı Sırt, Kırmızı Sırt Tünel ve Siperler, 57. Alay Şehitliği ve Kesikdere Şehitliği, 261 Rakımlı Tepe Mehmetçik Parkı, Conk Bayırı; Atatürk Anıtı, Yeni Zelanda Anıtı, Atatürk’ün Saatinden Vurulduğu Yer, Türk Siperleri, Eceabat Tarihe Saygı Parkı

Katılım Nasıl Olur

Çanakkale Şehitlik Turu'na İstanbul'dan 2 gün 1 Gece Konaklamalı olarak veya Çanakkale'ye gelerek buradan günübirlik olarak katılım gerçekleştirebilirsiniz. Katılım gerçekleştirebilmek için en geç bir gün öncesinden kesin rezervasyon yapmanız daha iyi olacaktır. Sabah geldiğinizde yer bulma sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

Hangi Günler Var

Çanakkale'deki yerel firmalar 365 Gün kesintisiz ve kesin kalkışlı olarak Çanakkale Şehitlik Turu yapmaktadırlar. Tüm yıl boyunca istediğiniz zaman katılabilirsiniz.

Çanakkale Şehitlik Turu Ücreti Ne Kadar ve Neler Dahil

Günübirlik Çanakkale Şehitlik fiyatı 60 TL olup yetişkinler için belirlenen ücrettir. 0-6 yaş çocuklardan ücret alınmıyor. 7-12 yaş çocuklar için ise 35 TL ücret alınıyor. Paket tur aldığınızda kişisel harcamalarınız harici herhangi bir ek ücret ödemezsiniz. Feribot geçişleri, müze girişleri, ulaşım, rehberlik hizmeti ve öğle yemekleri de ücrete dahil. Sadece bireysel olarak yaptığınız harcamaları kendiniz karşılarsınız.

Nereden ve Nasıl Satın Alınır

Google üzerinde arama yaparak değişik firmaların programlarına ulaşabilirsiniz. Tabiki bizlerde size bir tavsiyede bulunabiliriz. Çanakkale Şehitlik Turu programına ulaşmak için linkin üzerine tıklayınız.

Kontenjan : 25

Saygılarımızla;

Çanakkale Şehitlik Turu Yazımız...

Çanakkale Şehitlik Turu

Çanakkale Şehitlikleri Turu



Çanakkale Şehitlik Turu
About
Çanakkale Şehitlik Turu - written by Unknown , published at 02:55, categorized as çanakkale şehitlik turu , çanakkale şehitlikleri turu , çanakkale turu , günübirlik , şehitlik turu . And has 0 yorum
Bck
Cancel Reply

Blogroll